HELP! Kérdezz szakértőtől!

Ebben a rovatban lehetőség van névtelenül vagy privát kérdezni állandó szakértőinktől. A kérdezőről semmilyen információt nem tárolunk, regisztrációhoz sem kötjük. Egy egyszerű űrlap segítéségével bárki felteheti kérdését. Miután a szakértő válaszolt a weboldalunkon megtalálható lesz a feltett kérdés és a válasz is. Amennyiben szeretnéd, hogy kérdésedet diszkréten, privátként kezeljük úgy az űrlapon a privát jelölőnégyzetet pipáld be és a szövegben adj meg egy elérhetőséget, amire válaszolhatunk. Ez esetben a kérdés és a válasz sem fog a weboldalon megjelenni.

Legutoljára megválaszolt kérdések
Szakértőink
Szücsi Gábor  |  

1994 óta vagyok a rendőrség hivatásos állományú tagja.

2009 óta dolgozom a BRFK XVI. kerületi Rendőrkapitányságon.
2013 szeptembere óta iskolai bűnmegelőzési tanácsadóként, kerületi oktatási intézményekben bűnmegelőzési előadásokat tartok, az intézmények tanulóinak.
2014. szeptemberétől a fentieken túl drogprevenciós tisztként, előadásokat tartok szülőknek, pedagógusoknak, amelyben felhívom a figyelmüket a kábítószer fogyasztás büntető igazságszolgáltatást érintő kockázatair

Szakterület:

Váradi Nóra  |  Napraforgó Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálat

Váradi Nóra vagyok. 2007-ben diplomáztam a Jászberényi Főiskola Szociálpedagógai szakán.

2007 és 2012 között egy alkohol és játékszenvedély betegeket ellátó terápián dolgoztam terápiás munkatársként. 2013 novembere óta dolgozom a Napraforgó Gyermekjóléti Központban családgondozóként.

Tapasztalatom szerint, ha egy ember életében megjelenik valamilyen függőség, az az egész családra kihatással van. Mindenki egyformán szenvedhet tőle és segítségre szorulhat.

Ha kérdésed van fordulj hozzám bizalommal! J

Szakterület: Függőségek